Inloggad som: ()

Kundanmälan

Välj kö 


Registrera dig nedan så kan du sedan logga in och göra intresseanmälningar på lediga objekt. Du kan också skapa din egen sökprofil och få förslag med e-post på objekt som matchar dina önskemål.

Personuppgifter Medsökandes Personuppgifter Profiluppgifter 

Dina profiluppgifter

Profiluppgifter 

Dina profiluppgifter

Önskemål 
För att få förslag på lediga objekt måste du fylla i dina önskemål här nedan. Kryssa därefter i Ja, jag vill ha förslag enligt mina önskemål.
 
 
 
  (min 1)
 
  (min 1)
Godkännande 

Genom att jag kryssar för SAMTYCKE i denna anmälan och skickar den via internet, ger jag mitt fulla samtycke och godkännande enligt dataskyddsförordningen (GDPR) till att Mariehus AB har full rätt att ta kreditupplysning och även inhämta all den information man anser sig behöva för att kunna bedöma/pröva min ansökan om hyresobjekt, till exempel via hyresvärd/arbetsgivare.

Jag medger också att informationen och uppgifterna får lagras, sparas och bearbetas i Mariehus ABs dataregister, i enlighet med GDPR. Jag är medveten om att Mariehus AB förbehåller sig rätten att fritt erbjuda och välja hyresgäst utifrån företagets uthyrningspolicy.

Tänk på att du inte kan göra en intresseanmälan direkt efter din kundanmälan. Din kundanmälan tar en till två arbetsdagar att behandla.